En heatmap är en datavisualiseringsteknik som visar hur besökare interagerar med en webbsida genom att använda färger för att indikera var användarna klickar, rullar och navigerar. De mest aktiva områdena på sidan markeras ofta med varma färger som rött och orange, medan mindre aktiva områden visas i kallare färger som blått och grönt. Genom att analysera dessa mönster kan du få en bättre förståelse för hur dina besökare beter sig på din webbplats, vilka delar av sidan som engagerar dem mest, och vilka områden som kan förbättras.

I denna artikel går vi igenom grundligt vårt arbetssätt för att säkerställa god förvaltning av såväl befintliga hemsidor som helt nya. Vi tar gärna över och hjälper till att vidareutveckla både mindre hemsidor och tungrodda e-handelsplattformar.

AI (artificiell intelligens) är inte längre en futuristisk dröm utan en realitet som redan revolutionerar flera branscher, inklusive e-handel. För företag som använder plattformar som Magento, WooCommerce och WordPress, erbjuder AI en rad kraftfulla verktyg för att förbättra affärsprocesser, kundupplevelser och öka lönsamheten. I denna artikel utforskar vi hur AI påverkar e-handel, med fokus på dynamisk prissättning, personalisering, chatbots, lagerhantering och SEO. Vi tar också upp specifika plattformar som e-handel med WooCommerce och WordPress samt e-handel med Magento för att ge en fullständig bild av de AI-drivna möjligheterna.

Säkerhet för e-handel är en av de viktigaste aspekterna vid val av ny leverantör, då säkerhetshoten hela tiden ökar både för fysiska butiker och för digital handel. Cyberhot seglar upp som ett av de största tillväxtområdena, tack vare den långa ökningen av e-handelns framfart. En dåligt gjord e-handel, med säkerhetsbrister, riskerar både förstöra er verksamhet och ruinera era kunder.

En lyckad överlämning innebär att ni inte ska märka något eller behöva ta egna handlingar för att upprätthålla er e-handel eller hemsida. Vi tar över rodret och ser till att allt fungerar som det ska, att allting är uppdaterat och säkert. Att betallösningar och övriga plugins fungerar felfritt.