WooCommerce är en kraftfull e-handelsplattform, men det kan hyfsat enkelt uppstå tekniska utmaningar vartefter som plugins installeras och siten växer. Den här artikeln går igenom de vanligaste problemen som användare stöter på, från långsamma laddningstider till felaktiga betalningsinställningar. Vi erbjuder praktiska lösningar, tips på felsökning och råd om när du bör ta hjälp av en expert för att undvika kostsamma och affärspåverkande driftstopp. WooCommerce är en av de mest populära e-handelsplattformarna för WordPress, och dess flexibilitet gör den till ett utmärkt val för företag i alla storlekar. Trots dess styrkor är det vanligt att användare stöter på problem som kan påverka prestanda och användarupplevelsen negativt. Här går vi igenom några av de vanligaste problemen och hur du kan åtgärda dem snabbt:

Opto Dynamics är en ledande leverantör med ett brett sortiment och stor valbarhet av transceivrar, våglägndsmuxar, kablage och tillbehör. De står för stort kunnande, engagemang och ett personligt bemötande. Även i ett läge när affären digitaliseras med en ny e-handel, är Opto Dynamics måna om en nära personlig kontakt och ett hjälpsamt bemötande. Vi har fått förmånen att leverera en ny, fullskalig e-handel, med avancerad filtreringsfunktionalitet och förbättrad produktsök. Vi er fram emot ett långt och starkt samarbete med Opto Dynamics, och tackar för förtroendet.

Att välja rätt e-handelsplattform är ett avgörande beslut för både små och stora företag. I denna artikel jämför vi två av de mest populära alternativen: Magento och WordPress med WooCommerce. Båda plattformarna erbjuder robusta lösningar för olika typer av e-handel, från mindre butiker till stora, multinationella företag. Men hur skiljer sig dessa plattformar, och vilket är det bästa valet för ditt företag? Här går vi igenom skillnaderna utifrån nyckelfaktorer som är avgörande för din e-handelsframgång.

Modern e-handel handlar om att förstå dina kunder, bygga starka relationer och använda data för att optimera varje del av din verksamhet. För B2B e-handel blir detta ännu viktigare eftersom affärskunder har mer komplexa behov jämfört med konsumenter. En nyckel till framgång är att implementera ett effektivt CRM-system (Customer Relationship Management) som är skräddarsytt för e-handel.