Magento Live Amsterdam

Och fördjupat samarbete med certifierade Magento Solution Partnerföretaget Advox Studio

Redkite blickar tillbaka på några fartfyllda och spännande dagar i Amsterdam, där vi tillsammans med Advox Studio besökte Magento Live. Med över 2000 företag från hela världen på plats, tog vi del av en inspirerande atmosfär och mycket nytt från Magento. Vi passade även på att fördjupa samarbetet med Advox Studio, som är en certifierad Magento Solution Partner. Detta vill vi såklart uppmärksamma i vårt nyhetsflöde, då vår möjlighet att leverera förstklassiga Magento-lösningar till våra kunder stärks avsevärt.

Om samarbetet

Redkite har över 15 års erfarenhet av webbutveckling, med fokus på e-handel och systemintegration. Under våren 2015 påbörjades planläggningen för ett samarbete med Advox Studio. Med utveckling av Magento och större efterfrågan på b2b e-handel, har samarbetet vuxit och utvecklats. Genom att slå samman projektledning och produktutveckling mellan Advox och Redkite, kan vi erbjuda stora och komplexa system till kunder av alla storlekar.

Om Advox Studio

Advox Studio är specialiserade på komplexa e-handelslösningar utvecklade på plattformen Magento samt avancerad CRM genom Salesforce. Företaget grundades 2009 och har lång erfarenhet av mjukvaru och webbutveckling. Sedan start har man levererat flera framgångsrika projekt.

Advox är idag ett 50-tal medarbetare med ca trettiofem frontend- och backend-utvecklare. Med kontor i Storbritannien, Polen, och i Stockholm genom partnerskapet med Redkite. 

Advox har också kompetens inom React, AngularJS, NodeJS, Symfony och flertalet språk som möjliggör skapandet av riktigt stark e-handel. 

Advox är certifierad Magento Solution Partner och registrerad SalesForce Consulting Partner. 

I bolaget finns följande certifieringar:

10x Magento 2 Certified

  • Krav på att ha klarat 4st certifieringar hos Magento. 

2x Magento 2 Certifierad professionell utvecklare

  • För att klara denna certifiering krävs en djupgående förståelse för Magento, hur man skräddarsyr lösningar med Magento 2 source code i linje med best practices. 

5x Magento 2 Certifierade front end utvecklare

  • En magento front end utvecklare kan skräddarsy teman i Magento, använda adminpanelen för att implementera design relaterade system och konfigurationer, samt utveckla utseendet av specifika sidor. 

3x Magento certifierade solution specialist

  • För att bli certifierad av Magento som solution specialist krävs en gedigen förmåga att demonstrera djupgående förståelse för hur Magento 2 används som kraftfull plattform. Detta för att tillgodose målsättningar för e-handlare och skapa tillväxt åt bolag som implementerar sin nya e-handel med Magento 2. 

5x Certifierade utvecklare

  • Utvecklare som uppnår denna certifiering har visat prov på djupgående förståelse för koncept och arkitektur bakom Magento. De har kompetensen som krävs för att skräddarsy lösningar åt kunder i enlighet med Magento best practice.