Magento Community 1.9.1 finns ute nu

Magento Community Edition 1.9.1 finns nu att ladda ner

Det innehåller en ny uppsättning funktioner som hjälper till att skapa ännu bättre shoppingupplevelse på alla enheter.

Magento Community Edition 1.9.1 innehåller följande nya funktioner:

Konfigurerbara färgrutor som gör det möjligt för e-handlarna att presentera en rad produktattribut, såsom färger, varianter, eller storlekar, med hjälp av selekteringar som är lätta för besökarna att förstå och använda.

Rutor kan användas på produkter, kategorier och sökresultatsidor och dessutom i navigeringslager för att hjälpa till att öka omräkningskurser. Och när sajtens besökare klickar på en ruta, uppdateras produktbilden automatiskt, vilket förhoppningsvis ger den rätta informationen som gör att användaren vill gå vidare och genomföra ett köp.

En förbättrad responsiv design i referenstemat erbjuder e-handlaren ett snabbare sätt att direkt skapa mobil-optimerade webbplatser.

Temat innehåller dessutom nya funktioner: Bättre och responsiva e-postmallar så att kunderna kan läsa orderbekräftelse mm på alla enheter. Dessutom stöder det nedladdningsbara produkter, orderhistorik, och mycket mer.

Bättre webbplatsprestanda och säkerhet.

Magento Community Edition 1.9.1 fungerar med MySQL 5.6 och PHP 5.5. MySQL 5.6 erbjuder förbättrad hastighet och skalbarhet, minskad minnesanvändning och dessutom flera förbättrade felsökningsverktyg. Samtidigt som PHP 5.5 ger säkerhetsförbättringar.

Stöd för Google Universal Analytics, Detta är den nya standarden för Google Analytics, och den ger, rätt använd, e-handlare helt nya möjligheter att analysera trafikdata och beteenden på sajten.mag