uppgradera till magento 2.1.3

Med e-handel är det detaljerna som räknas. Små förändringar av en sida, att ta bort ett steg i utcheckningen eller att förenkla processen att skriva ut fraktsedlar kan ha en synnerligen stor påverkan på hur din kund upplever sajt-besöket.

Magentos senaste programvaru-uppdatering innehåller nya funktioner och förbättringar som hjälper dig att få detaljerna rätt. Förbättringar av produkt-hanteringen tar bort irritationer för både din kund och för dig som affärsägare, allt för en snabbare och lönsammare e-handel.

Ny betalningsfunktion

En hel uppsättning av nya funktioner för PayPal ger möjligheter att streamlina köpet och affärsprocessen.

Förbättringarna gör att du kan:

  • Förbättra konverteringsgraden genom att tillåta dina kunder att spara sitt PayPal-konto som en förinställd betalningsmetod. Detta betyder att de kan hoppa över inmatning av PayPal ID och lösenord när det är dags att checka ut.
  • Öka försäljningen genom att tillåta oregistrerade kunder att återkomma och göra nya beställningar utan att behöva mata in kreditkortsnummer. Du som handlare kan nu föreslå den sist använda betalningsmetoden vid en gäst-utcheckning.

Prestanda- och funktions-förbättringar

Förutom de nya betalfunktionerna så innehåller denna uppdatering av Magento 2 förbättringar av prestanda och kvalitet på flera områden. Till exempel så har SQL media frågor optimerats för att snabba upp ”framsidan” av shopen. Att administrera konfigurerbara produkter med hundratals varianter i Admin-delen är också mycket snabbare att göra nu. Att skapa ett rutnät av varianter eller att spara en lista med produkt-varianter tar bara sekunder att göra idag.

Förbättringar har också gjorts för administration av konfigurerbara produkter, CSV filer, import och export och dessutom uppgraderingsprocessen från Magento 2.0.x till 2.1.x när multipla databaser används. En komplett lista med fixar och förbättringar hittar du här: release notes.