sökmotoroptimering och adwords

Sökmotoroptimering för Magento, WordPress och WooCommerce

Sökmotoroptimering anses självklart att arbeta med men det är också en av de svåraste åtgärderna för att driva trafik.

Vi jobbar, till skillnad från många andra med SEO i mätbara projekt.

Vi vill att du ska vara involverad i arbetet och hela tiden tänka på och förstå SEO-aspekten när du publicerar material för din webbplats.

För oss är det självklart att sätta lönsamhets- och affärsmål även för sökoptimeringen och att alltid mäta mot dessa.

AdWords

Förstärk din digitala närvaro med riktad annonsering. En kostnadseffektiv och lönsamhetsdriven annonsering på Googles söksidor kräver tid, kompetens och ett ömsesidigt engagemang.

Vi levererar mätbara resultat med en tydlig måluppföljning

Sponsrade länkar och avkastning går hand i hand

Det finns ingen annan reklamkanal där du kan mäta avkastningen på investeringen så exakt. Det finns heller ingen annan kanal där du kan anpassa avkastningen på investeringen så precist.

Bra annonser och många klick är inte allt. Det gäller att hitta det optimala sambandet mellan budet på annonsen och dess kvalitetsmässiga innehåll. Om man gör rätt, kan man få en bättre placerad annons billigare än konkurrenten.

Dessutom, om man verkligen arbetar med att mäta resultatet och följa kundens beteende kan man åstadkomma fler konverteringar* än med andra metoder.

AdWords-kampanjer måste skötas om varsamt och hela tiden.

Vi har fokus på Adwords

Vi arbetar långsiktigt och med erkänd PPC-teknik för att du ska vara helt trygg med att få ut mesta möjliga av din Adwords-kampanj.

Det innebär bland annat att vi aktivt deltar i Googles partner program för att hela tiden få del av de senaste rönen och förändringarna om AdWords.

Det innebär också att vi är helt fokuserade på din ROI. Vi ställer kravet på oss själva att den ska kunna mätas och gärna förbättras hela tiden.

Vi deltar i flera utbildningar varje år för att kunna utveckla våra strategiska färdigheter och kunskapen om verktygen. Så att vi hela tiden kan behålla fokus på att skapa försäljningsmaximering för våra kunder.

Bevisade resultat

Det är så många företag som erbjuder “PPC-tjänster” så det vara svårt att säga vem som egentligen kommer att hantera din kampanj mest effektivt.

Vi arbetar långsiktigt och för att du som kund ska vara nöjd. Därför försöker vi vara absolut transparenta med allt vi gör och vi rapporterar regelbundet och detaljerat vad vi gjort och kommer också med förslag på förbättringar.